RSS

Cei interesați să participe la workshop-uri pe diferite teme, se pot înscrie aici pentru a fi anunțați când vor avea loc workshop-urile respective […]

Perspective noi pentru trup și suflet

 

Sănătate și armonie pentru trup și suflet

Fundația Perspective vă invită la următoarea serie a programului de wellness și îngrijire corporală cu specific medical, nutrițional și de promovare a sănătății prin mișcare în perioada: 10 – 18 mai 2015.

[…]

 

Sănătate și armonie pentru trup și suflet

Fundaţia Perspective anunţă continuarea programului de wellness şi îngrijire corporală cu specific medical, nutriţional şi de promovare a sănătăţii prin mişcare în perioada: Duminică, 18 mai 2014 – Duminică, 25 mai 2014.

[…]

În perioada 4-10 martie 2014

Fundaţia PERSPECTIVE

inaugurează programul de serii specializate cu profil medical, nutrițional și de promovare a sănătăţii prin mişcare, ce se va desfăşura sub egida

SĂNĂTATE ŞI ARMONIE PENTRU TRUP ȘI SUFLET

Programul seriei va include:

  • consultații medicale de evaluare (incluzând efectuare de electrocardiogramă cu interpretarea acesteia și interpretarea analizelor medicale), urmate de instituirea după caz a tratamentelor profilactice sau de prevenție secundară a apariției bolilor.
  • sesiuni informative și educative în legătură cu bolile cronice netransmisibile cât și în vederea adoptării unui stil de viață sănătos (alimentație sănătoasă, activitate fizică regulată, tehnici de renunțare la fumat, eliminarea consumului de alcool, managementul stresului etc.).
  • program de alimentație sănătoasă, personalizat în funcție de profilul metabolic și de necesitățile și starea de sănătate a fiecăruia participant
  • sesiuni de activitate fizică dirijată, în funcție de necesitățile (scădere ponderală, creștere în greutate, dezvoltare a masei musculare etc.) și posibilitățile personale: de la tehnici simple de relaxare în sală sau în aer liber, până la exerciții cu grad de dificultate ridicat la aparatură specială sau prin trasee montane dirijate.
  • ședințe de masaj și terapii de relaxare în interior sau în aer liber (foc de tabără, muzică, plimbări în aer liber, drumeţii montane etc.).

[…]

Stefan Busnatu Mihaela Răileanu


Video